Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad: 10 maj 2019, kl 07:00

E-commerce och digital affärsutveckling - ny unik utbildning inom digitalisering

Helena Hjalmarson

- Vi vill öka kunskapen om hur du kan jobba för digital utveckling på ett långsiktigt och hållbart sätt. Men också ge verktygen för att du ska bli mer effektiv och trygg i ditt arbete med att göra din digitala plattform framgångsrik och en naturlig del av verksamheten, säger Helena Hjalmarson på Din webbstrateg som ansvarar för utbildningen.

Detta är en utbildning där vi pratar e-commerce för alla branscher och hjälper dig med att avgränsa vad du ska satsa på. I en verklighet där utvecklingen går fort kan det vara svårt att veta vad som är viktigt att lära sig och inte. Känner du igen dig? Då är du inte ensam.

För dig som är nyfiken och vill lyckas med din digitala plattform

Utbildningen är till för dig som är nyfiken på de nya förutsättningarna att lyckas med digital affärsutveckling. E-handeln växer allt mer, påverkar alla led från produktion till försäljning och har lett till att kraven på flexibilitet, kundanpassning och innovation har ökat. E-handel är snart inte bara förknippat med att sälja produkter och tjänster på nätet utan är på väg att bli ett begrepp som alla företag oavsett bransch måste bli medvetna om.

Verktyg för framgång

- Vi vill öka kunskapen om hur du kan jobba för digital utveckling på ett långsiktigt och hållbart sätt. Men också ge verktygen för att du ska bli mer effektiv och trygg i ditt arbete med att göra din digitala plattform framgångsrik och en naturlig del av verksamheten, säger Helena Hjalmarson på Din webbstrateg.

Det spelar ingen roll om du är ett tjänsteföretag och informerar på din hemsida eller om du är en ren e-handel där du säljer dina produkter direkt. E-commerce och digital affärsutveckling är en utbildning för dig som är nyfiken på de nya förutsättningarna att lyckas med digital affärsutveckling, fortsätter hon.

Läs mer om utbildningen E-commerce och affärsutveckling.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se
Tel. 0380-51 72 50

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.