Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Publicerad: 1 mars 2019, kl 12:39

Frukostseminarie 22 mars - Sluta skjuta upp och bli mer effektiv

Exempelbild

Sluta skjuta upp och blir mer effektiv är rubriken på vårens första frukostseminarie av tre under tema motivation hos oss på Nässjöakademin. Återigen är det Anna och Lisa från Prodest som håller i trådarna och bjuder på ny kunskap och användbara verktyg.

Har du också varit med om att en ren micro i personalrummet blir viktigare än rapporten som ska in nästa vecka? Eller att du sorterar pärmarna istället för att jobba med den viktiga deadlinen senare i eftermiddag? Då har du hamnat i det som vi kallar uppskjutandebeteende eller prokrastinerande som det också heter med ett finare ord.

Under vårens första frukostseminarie under tema motivation kommer det handla om just detta. Varför gör vi så här och vad kan vi göra istället för att bli mer effektiva? Det kommer Lisa och Anna berätta mer om samtidigt som att du får lära dig enkla verktyg för att minska uppskjutandebeteendet.

Passa på att öka din kunskap i ett intressant ämne, njut av en god frukostbuffé och nätverka. Anmäl dig direkt, skjut inte upp det!


Sluta skjuta upp och bli mer effektiv

- lär dig enkla verktyg för att minska uppskjutandebeteende

Datum: Fredag den 22 mars
Tid: kl 07.30-09.00
Plats: Nässjöakademin, Framtidsvägen 1 (Träcentrum), Nässjö

Kommande frukostar

25 april – Att öka motivation med hjälp av MI (motiverande samtal)

MI är ett förhållningssätt och består av samtalsfärdigheter som syftar till att öka motivationen. I det här seminariet ger vi en introduktion till MI:s förhållningssätt och lär ut några färdigheter som på ett enkelt sätt går att använda i vardagen.

24 maj – Nudging – att puffa människor mot önskade val

Richard Thaler tilldelades 2017 Nobelpriset för bidragen till beteendeekonomi. Han har myntat begreppet nudging och i det här seminariet tittar vi närmare på psykologin bakom teorin. Vad är en nudge och hur kan vi använda det i vardagen för att öka människors motivation?

Kostnad

Frukost och föreläsning 230 kr exkl. moms/gång.
Om du anmäler dig till alla tre seminarier innan 15 mars betalar du 550 kr (exkl moms).

Anmälan

Begränsat antal platser. Anmälan senast 15 mars till info@prodest.org*
Anmälan är bindande, men inte personlig.

Om föreläsarna

Lisa Bengtsell och Anna Thoursie, Prodest AB.
Lisa är leg. psykolog och specialist i klinisk psykologi. Anna är socionom och leg. psykoterapeut. Båda har lång erfarenhet och stor kunskap av att arbeta med motivation och stressrelaterad ohälsa. De är ofta anlitade av organisationer och företag för att föreläsa om just detta.

*Genom att anmäla dig till e-postadressen samtycker du till att Prodest AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Anna Thoursie och Lisa Bengtsell

Anna Thoursie och Lisa Bengtsell.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se
Tel. 0380-51 72 50

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.