Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Publicerad: 7 januari 2019, kl 10:30

Frukostseminarie 25 januari: Åter till arbete vid utmattningsproblematik

Anna Thoursie och Lisa Bengtsell

Anna Thoursie och Lisa Bengtsell, Prodest AB. Anna är socionom och leg. psykoterapeut. Lisa är leg. psykolog och specialist i klinisk psykologi. Båda har lång erfarenhet och stor kunskap av att arbeta med stressrelaterad ohälsa. De är ofta anlitade av organisationer och företag för att föreläsa om stress och självomhändertagande.

Varför blir vi utmattade och hur kommer vi tillbaka? Antalet personer som sjukskrivs för utmattning har ökat stort under de senaste åren och vem som helst kan drabbas. Efter lång vila och återhämtning är rätt slags återgång till arbetet viktigt för att skapa förutsättningar för hälsa och arbetsförmåga.

Stress är på gott och ont en ofrånkomlig del av livet. Hur vi handskas med stress och hur vi tar hand om personer där arbetsförmågan är tillfälligt eller långvarigt nedsatt av stress är något som många arbetsplatser brottas med.

Lisa Bengtsell, leg. psykolog och Anna Thoursie, socionom och leg. psykoterapeut från Prodest vill inspirera till ökad kunskap och förståelse så att du står bättre rustad att möta utmaningar på arbetsplatsen och i livet.

I januari bjuder de återigen in till frukostseminarie kring tema stress och denna gång handlar det om utmattningssyndrom.

Åter till arbete vid utmattningsproblematik

- lär dig om att skapa förutsättningar för hälsa och arbetsförmåga

Datum: Fredag den 25 januari
Tid: 07.30-09.00
Plats: Nässjöakademin, Framtidsvägen 1 (Träcentrum), Nässjö

Läs mer och anmäl dig.

Exempelbild

Den 25 januari 2019 bjuder vi in till frukostseminarie som handlar om att komma tillbaka efter utmattningsproblematik. Passa på att öka din kunskap i ett viktigt ämne, njut av en god frukostbuffé och nätverka.

Anna Thoursie och Lisa Bengtsell

Anna Thoursie och Lisa Bengtsells förra föreläsning om stress handlade om stressens abc. Då gav de bl.a. deltagarna konkreta verktyg och tips på hur man ska göra för att minska sin stressnivå innan den blir farligt hög.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se
Tel. 0380-51 72 50

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.