Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Publicerad: 16 november 2018, kl 11:17

Bättre produktion och Lean för service och tjänster - högskolekurser

Exempelbild

Vill du få fart på produktionen eller effektivisera tjänster och administration? Vi erbjuder högskolekurserna Bättre lean för service och företag samt Bättre produktion på distans med träffar på Nässjöakademin under hösten 2019. Anmäl dig senast 15 december 2018.

Högskolan i Borås ger distanskurserna Bättre lean för service och tjänster 7,5 hp och Bättre produktion 7,5 hp hösten 2019. Nässjö blir en av distansorterna vid tillräckligt antal sökande. Är du intresserad ska du anmäla ditt intresse till oss senast 15 december 2018.

Bättre lean för service och tjänster, 7,5 hp

En kurs för dig som vill skapa effektivare tjänster och administration. Den riktar sig till medarbetare på alla nivåer i organisationen och ger bäst effekt då en grupp medarbetare går tillsammans och att personer i ledande funktioner även ingår i deltagargruppen.

Bättre produktion, 7,5 hp

En kurs för dig som arbetar med produktion och vill få fart på förbättrings­arbetet. Kursen riktar sig till ledningsgrupp, produktions-, logistik- och kvalitets­ansvariga, produktions­ledare och förmän i tillverkande företag. Bäst effekt får kursen då en grupp medarbetare går tillsammans. När några i gruppen dessutom tillhör företagets lednings­grupp brukar förbättrings­arbetet få riktig fart.

Läs mer om kurserna och hur du gör en intresseanmälan.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se
Tel. 0380-51 72 50

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.