Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Publicerad: 23 oktober 2018, kl 11:25

Test tre till lokförare - kallelser utskickade

Exempelbild

Nu är kallelserna till alla som gick vidare från testomgång två i antagningsprocessen till vår lokförarutbildning utskickade. Även du som inte klarade testet har fått besked om detta via e-post.

Nästa steg i antagningsprocessen är fler yrkespsykologiska tester på plats. Du som gått vidare kommer att få göra ett individuellt datoriserat test och en individuell intervju med leg. psykolog. Inför testerna i omgång tre är det viktigt att du inte glömmer bort att betala avgiften senast den 4 november via den länk du har fått skickad till dig.

Kom utvilad i tid

Inför testerna behöver du inte förbereda dig på något särskilt sätt men det är bra att vara utvilad och komma i god tid. Vid sen ankomst kommer du inte att kunna göra testerna. Glöm heller inte att ta med giltig fotolegitimation.

Ny lokal för testerna

Testerna görs denna gång hos Prodest på Nässjö business park, Industrigatan 42-44 i Nässjölänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information om testerna finns i det e-postmeddelande du fick den 22 oktober. Vid frågor kan du kontakta Waree Petersson, 0380-51 72 50 eller nassjoakademin@nassjo.se

Här kan du läsa mer om ansökningsprocessen.

Prodest hittar du i Nässjö business park.

Testerna görs hos Prodest som du hittar i Nässjö Business Park.

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.