Publicerad: 20 augusti 2020, kl 13:28

Produktion av rörlig media - kort YH-utbildning startar i oktober

Mobilkamera på stativ som filmar.

Den korta YH-utbildningen Produktion av rörlig media passar dig som idag jobbar med någon form av digital marknadsföring och vill kunna skapa egna videor på ett enkelt sätt. Utbildningen går på halvfart under 8 veckor med start 19 oktober.

Rörligt media blir större och större. Många digitala kanaler prioriterar detta format, något som till stor del beror på att de flesta människor har lättare att ta till sig en video än exempelvis en text. Statistiken visar att denna trend fortsätter, vilket gör att det mer eller mindre blir ett måste för företag, myndigheter och organisationer att hänga med.

För vem?

YH-utbildningen Produktion av rörlig media passar dig som idag jobbar med någon form av digital marknadsföring och vill kunna skapa egna videor på ett enkelt sätt. Det passar även dig som vill jobba med digital marknadsföring i framtiden och behöver komplettera dina kunskaper med just rörligt material.

För att ansöka behöver du ha minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av media, kommunikation, marknadsföring, reklam i sociala medier eller liknande.

Kort utbildning

Detta är en s.k. kort YH-utbildning som är en tillfällig satsning av Myndigheten för yrkeshögskolan.

Syftet med korta utbildningar är att ytterligare utveckla yrkeshögskolans flexibilitet och utbildningsformens möjlighet att svara mot behov av fördjupad, breddad eller förnyad kompetens i arbetslivet. Det är första gången som konceptet prövas i yrkeshögskolan. Läs mer om korta YH-utbildningar.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer information

Mer information om den korta YH-utbildningen Produktion av rörlig media och ansökan hittar du i länken. Ansökan är öppen t.o.m. 4 oktober.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1