Elever som börjar på Brinells Högstadium

På Brinells Högstadium är det viktigt för oss att skapa en bra start för dig som börjar i årskurs 7. Här nedan finns en del viktiga saker att hålla koll på inför din skolskart.

Viktig information till dig som börjar på Brinells Högstadium

Viktig information

• Under den första skolveckan på Brinells Högstadium behöver eleven och elevens vårdnadshavare signera ett datoravtal för att eleven ska få tillgång till en dator som får lånas under sin skolgång här. Signering sker under Brinells Högstadiums E-tjänster Öppnas i nytt fönster.
  • Är man som elev i behov av modersmålsundervisning kan du ansöka om detta via kommunens E-tjänster & blanketter Öppnas i nytt fönster.
  • Läxläsning: Tisdagar 15.30 (Sal 2324) | Torsdagar: 15.30 (Sal 2224)
  • Elevens skolschema finns att nå via vår hemsida eller via appen Skolschema
  • Alla elever som går på Brinells Högstadium får ett passerkort för ökad åtkomst till Brinellgymnasiets dörrar.
  • Vi använder oss av Its learning som kommunikationsplattform mellan lärare och elever.

Informationsskärmar

Vid huvudentrén efter trappan finns det en informationsskärm där olika typer av information läggs ut, exempelvis:

• Vikarier för en lektion
  • Salsbyten
  • Matsedel
  • Inställda lektioner

Expandera Minimera

Brinellgatan 52 B
571 35 Nässjö

Expedition
0380 -51 83 52

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.