Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Förskolan Tallbacken

Förskolan Tallbacken ligger i stadsdelen Hultet i Nässjö. Förskolan har en stor och fin gård som inbjuder till mycket rörelselek.

Förskolan Tallbacken arbetar i tre grupper som är åldersindelade, 1-2 år, 3-4 år och 5-6 år. Förskolans lokaler är anpassade för verksamheten och har många rum där barnen kan leka men också få en lugn stund. Ute på gården finns det flera sandlådor, gungor, asfalterade gångar, gräsmattor, m.m. Här finns också ett skogsparti där barnen får uppleva skogen varje dag i sin lek.

Frånvaro

Om ditt barn blir sjukt eller inte kan komma till förskolan av någon annan anledning måste du alltid ringa och meddela oss. Det är viktigt att du hör av dig så snart som möjligt, senast vid den tid barnet skulle ha börjat den dagen. Du måste ringa och anmäla frånvaro varje dag som barnet är frånvarande.

  • Vid frånvaro, ring någon av avdelningarna. Du hittar telefonnummer till avdelningarna under kontakt.
  • När ditt barn kommer tillbaka efter frånvaro: ring gärna och meddela oss dagen innan ditt barn kommer tillbaka till förskolan.
  • Mer information om frånvarorutiner

Schema

Via appen Tieto Edu lägger du som vårdnadshavare in barnets schema. Du laddar ner appen Tieto Edu  till din mobil eller surfplatta. Appen finns på Google play och App store. Identifiering sker med Bank-ID.
Tieto Education

Inskolning/Introduktion 

Inskolning pågår vanligtvis under en till två veckor. Syftet med inskolningen är att ge barnet en bra start på förskoletiden och att skapa ett bra samarbete mellan vårdnadshavare och personal. Läs mer om inskolning.

Meny

Maten i skolrestaurangerna varierar både med årstid och teman. Här hittar du menyn.

Här ligger förskolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Nässjökartan kan du se elevområden och var alla förskolor och skolor ligger.

Kontakt

Expandera Minimera

Avdelningar
Flodhästen: 0380-51 78 09
Sköldpaddan/Krokodilen: 0380-51 76 82

Adress
Kråkbärsstigen 2B
571 37 Nässjö

Rektor
Pernilla Gunnarve
0380-51 86 35

Öppettider
Ordinarie öppettid är kl. 06.30 - 17.00
Vid behov är förskolan öppen kl. 06.00-18.30


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.