Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Nya Brinellhörnan

Nya Brinellhörnan

Vi är mitt uppe i ett spännande projekt där vi gör om vår uppehållshall "Brinellhörnan". Efter en spännande designtävling håller nu ett förslag på att tas fram för att öka trivseln i Brinellhörnan.

Mysigare möbler, gröna växter och häftigare design är några av önskemålen som infrias i nya Brinellhörnan. Eleverna fick möjligheten att lämna in förslag på hur Brinellhörnan skulle förändras i en tävling. Fyra förslag valdes ut av ledningsgruppen och sattes upp i Brinellhörnan. Samtliga elever fick sedan chansen att rösta på dessa bidrag.

Vinnande bidraget utsågs efter denna omröstning och designern bakom vann 2000 kronor. Förslaget används som grund när ett förslag på en ny Brinellhörna arbetas fram. Krav på denna nya miljö är att den ska öka elevernas trivsel samt vara en god arbetsmiljö för både elever och personal.

Vi är nu mitt uppe i detta projekt och kommer självklart att uppdatera er under tiden som arbetet fortskrider.

Kontakt

Expandera Minimera

Richard Weibull
Gymnasiechef
richard.weibull@nassjo.se
0380-51 88 50

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.