Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Brinellhörnan

Mysigare möbler, gröna växter och häftigare design är några av önskemålen som har infriats i Brinellhörnan.

Eleverna fick möjligheten att lämna in förslag på hur Brinellhörnan skulle förändras i en tävling. Fyra förslag valdes ut av ledningsgruppen och sattes upp i Brinellhörnan. Samtliga elever fick sedan chansen att rösta på dessa bidrag.

Vinnande bidraget utsågs efter denna omröstning och designern bakom vann 2000 kronor. Förslaget används som grund när ett förslag på en ny Brinellhörna arbetas fram. Krav på denna nya miljö är att den ska öka elevernas trivsel samt vara en god arbetsmiljö för både elever och personal.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.