Publicerad: 6 mars 2019, kl 11:37

Silver-regn över Brinellgymnasiet

Exempelbild

Under årets Regionala UF-mässa delades pris ut i 13 tävlingar. Elever från Brinellgymnasiet tog hem hela 5 silvermedaljer!

Torsdagen den 28 februari var det dags för den regionala UF-mässan på Elmia i Jönköping. Närmare 1000 UF-företagare från hela länet deltog i årets mässa. Totalt presenterades 260 olika affärsidéer.

Under mässan utsågs också vinnarna i de tretton tävlingskategorier som sponsras av olika företag. Två av kategorierna riktar sig mot skola och lärare och elva riktar sig mot elever. I fyra av tävlingarna lyckades Brinellgymnasiets elever väldigt bra! Totalt kom våra elever hem med inte mindre än fem silvermedaljer. Stort grattis, starkt jobbat!

Årets affärsplan: 2:a placering - Lacestop UF

Årets Innovation: 2:a placering - Lacestop UF och Culina UF