Publicerad: 2 januari 2019, kl 15:45

Vi söker lärare i svenska som andraspråk

Exempelbild

Vill du ha ett självständigt och omväxlande arbete? En bra arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater? Vill du vara med och utveckla utbildningen inför framtiden? Då ska du söka tjänsten som lärare i Svenska som Andraspråk hos oss.

Arbetsuppgifter:

Du ska undervisa i Svenska som andraspråk. Undervisningen kommer att ske inom IM-programmen. Du ska utföra ordinarie uppgifter som ingår i läraruppdraget.

Vi kan erbjuda dig:
- Ett självständigt och omväxlande arbete.
- En arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater.
- Utmaningen att vara med och utveckla utbildningen inför framtiden.

Kvalifikationer:

Behörig i Svenska som andraspråk.

Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har en pedagogisk insikt och god förståelse för hur elever tar till sig kunskap, och utefter det anpassar du ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: 25 februari 2019
Antal platser: 1
Sista ansökningsdag: 18 januari 2019

Sök tjänsten här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Brinellgymnasiet är en kommunal gymnasieskola med ca 1200 elever och mer än 200 anställda. Hit kommer varje dag elever från flera kommuner på det småländska höglandet för att förverkliga sina ambitioner. Skolan har utbildningar inom många olika områden och eleverna når bra resultat.

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.