Publicerad: 14 december 2018, kl 10:46

Elever lussade på Norråsagården

Exempelbild

Stilla natt och Staffan var en Stalledräng var två av sångerna som de äldre på Norråsagården fick njuta av. VO18 och några från VO16 lussade under torsdagsmorgonen.

Maria Hylander och Marica Skiöld som är lärare på Brinellgymnasiet har kursen Vård- och omsorg 1. I den kursen valde de att ha ett lusse-projekt. Luciatåget bestod av eleverna från kursen, vilket är elever från Vård- och omsorgsprogrammet 18 och Vård- och omsorgsprogrammet 16.

På Norråsagården finns tre avdelningar och de boende som orkade samlades nere i aktiveringsrummet på torsdagsmorgonen. Där fick de lyssna på Stilla Natt, Luciasången, Staffan var en stalledräng och många fler sånger. Emma Melin spelade gitarr.

Besöket var mycket uppskattat av både elever, boende och personal.