Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Publicerad: 1 oktober 2018, kl 11:48

Öppet hus 6 oktober

Exempelbild

Ska du söka till gymnasiet i vår? Vill du se hur våra lokaler ser ut? Veta mer om Byggprogrammet? Se vem som är lärare i engelska idag? Varmt välkommen att besöka oss på Öppet Hus 6 oktober kl 10-13!

Lördagen den 6 oktober har vi Öppet hus på Brinellgymnasiet! Dagen är fullspäckad med information, mässa och aktiviteter! Du kan testa på hinderbana med vår idrottslärare Markus på Industri eller flyga drake tillsammans med Barn- och Fritidsprogrammet till exempel!

Detta är ett väldigt bra tillfälle för dig som ska söka till gymnasiet i vår att lära dig mer om Brinellgymnasiet och våra program. Två gånger, klockan 10.00 och 12.00 kommer det att vara information om Brinellgymnasiet i Aulan, då spelar också musiktillägget! Tre gånger under dagen har ni chansen att lyssna på information om programmen, klockan 10.30, 11.30 och 12.30. Program med salar för detta kommer inom kort.

Under dagen pågår också en mässa i Brinellhörnan, skolans cafe. Här ställer alla program ut och berättar gärna mer för dig som undrar något eller har någon fråga!

Varmt välkommen till oss mellan klockan 10 och 13 lördagen den 6 oktober!

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.