Publicerad:

Viktig information om covidläget på Brinellgymnasiet

Exempelbild

Samtliga klasser på Brinellgymnasiets Naturvetenskapsprogram och basketelever ska nu studera hemifrån fram till höstlovet. Detta efter rekommendation från smittskyddsenheten i Region Jönköpings län.

I dagsläget finns flertalet bekräftande fall av Covid -19 bland både elever och personal på skolan. I samråd med smittskyddsläkare kommer elever på det aktuella programmet och de elever som läser baskettillägget på Brinellgymnasiet få studera på distans. Elevhälsans personal kommer också att jobba på distans fram till höstlovet.

Alla som kan ha blivit utsatta för smitta kommer att informeras.

Uppdatering 2 november 2020:
Från och med måndagen den 2 november välkomnar vi tillbaka samtliga elever på Naturvetenskapsprogrammet samt baskettillägget. Beslutet har tagits i samråd med smittskyddsenheten i regionen.