Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Förändringar i organisationen

Exempelbild

Marita Svensson blir ny tillförordnad rektor i rektorsområde 5. Rektor Linda Davidsson slutar på Brinellgymnasiet och de program hon ansvarar för tas över av Marcus Nordal och Tobias Lindell under våren.

Marita Svensson, utvecklingsledare på Brinellgymnasiet, har tagit över som tillförordnad Rektor på Rektorsområde 5 på Brinellgymnasiet. Det betyder att hon är rektor över Hantverksprogrammet Frisör, Hantverksprogrammet Stylist och Samhällsprogrammet. Hon är också ansvarig för ALFA och BETA-avdelningarna på skolan. Helena Gunnarsson, som är rektor för detta rektorsområde, är tjänstledig under vårterminen 19.

Då rektor Linda Davidsson tar ett nytt steg i sitt arbetsliv och byter Nässjö mot Gislaved kommer hennes program att tas över av våra nuvarande rektorer under vt-19. Tobias Lindell ansvarar för Bygg och Anläggningsprogrammet och Marcus Nordal tar över ansvaret för El och Energiprogrammet, VVS- och fastighetsprogrammet samt Järnvägsinriktningen. Vi önskar Linda stort lycka till i sin nya tjänst. Hon kommer att vara saknad på Brinellgymnasiet.