Ingen undervisning i skolans lokaler

Här samlar vi all information vi har om hur Covid-19 (Corona) påverkar våra elever på Brinellgymnasiet.

Tisdagen den 17 mars höll statsministern Stefan Löfven en pressträff tillsammans med utbildningsminister Anna Ekström, ministern för högre utbildning och forskning Matilda Ernkrans samt generaldirektören för Folkhälsomyndigheten Johan Carlson. Statsministern meddelande att Folkhälsomyndigheten rekommenderar att gymnasieskolan bedriver distansundervisning från och med onsdag 18 mars för att hindra smittspridning.

Detta gäller
Från och med onsdagen den 18 mars sker ingen undervisning i skolans lokaler. Undervisning kommer tills vidare att ske på distans. Onsdag 18 mars sker ingen undervisning utan vi ägnar i stället tiden åt förberedeleser/planering. Lektionerna upptas från och med torsdag 19 mars. Du som elev måste hålla dig uppdaterad på Itslearning.

Ta med dator och undervisningsmaterial hem
Alla elever ska ta med sin dator hem. De elever som ej har tillgång till nätverk utanför skolan ska kontakta sin mentor. APL kommer att bedrivas som vanligt om APL-platsen inte har synpunkter kring detta.

Elevboendet
Vi uppmanar alla de som bor på skolans elevboende att flytta hem och delta i fjärrundevisningen därifrån.

Löpande information
Vi kommer att informera löpande kring det aktuella läget framöver.

Information till vårdnadshavare
Skolan har skickat ut ett brev till vårdnadshavare på Brinellgymnasiet. Läs det här.Word

Nässjö kommun har skrivit information till alla vårdnadshavare i både förskola och skola. Klicka för att komma till den sidan här.öppnas i nytt fönster

Tidigare nyheter om Covid-19 (Corona)
Läs alla nyheter som skolan publicerat i samband med Corona här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Expandera Minimera

Receptionen
Öppet 08.00-16.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.