Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Danstillägg

För dig som har ett dansintresse utöver det vanliga erbjuder vi i Nässjö en gymnasial utbildning i ämnet dans inom ramen för ditt individuella val. Du får möjlighet att utöva och studera dans på schemalagd tid under engagerad och kunnig ledning.

Att dansa på skoltid innebär att du får möjligheten att fördjupa dig i dansämnet och utveckla dina färdigheter och förståelser för dansen. Vi kommer att jobba med olika danstekniker som utvecklar din dans samt arbeta med att skapa eget material och sträva mot att hitta ett personligt uttryck i dansen.

Att söka till danstillägget

Du fyller i valblankett för Danstillägget på Brinellgymnasiet/Kulturskolan.PDF Blanketten ska vara inskickad senast  den 22 mars. Du kommer sedan att kallas för att göra ett enklare dansprov. Provet sker lördag 28 mars 2020 på Kulturskolan.

Om utbildningen

Utbildningen sker i samarbete mellan Brinellgymnasiet och Nässjö Kulturskola. Kulturskolan har fina och välutrustade lokaler med dansstudio. Ditt Danstillägg, som ligger under de individuella valen (300 poäng), ser ut på följande sätt:

Obligatoriskt
- Dansgestaltning 1, 100 p
- Dansgestaltning 2, 100 p
- Dansteknik 1, 100 p


Kontakt

Expandera Minimera

Nässjö Kulturskola

0380-51 83 42
Karta
E-post

Ansökan om danstillägget skickas till:
Kulturskolan
Bryggmästaregatan 4
571 31 NÄSSJÖ

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.