Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Bibliotek

Välkommen till Brinellgymnasiets bibliotek. Vi har öppet alla skoldagar 8.00 - 16.00. Bibliotekets personal hjälper gärna till med informationssökning och här finns bra studieutrymmen.

Biblioteket är skolans informationscentrum och erbjuder elever och personal möjlighet att använda många olika typer av informationskällor i det dagliga arbetet. Bibliotekets IT-resurser är för närvarande endast tillgängliga via skolan. Om du är knuten till skolan, men inte har möjlighet att besöka oss, hjälper vi dig gärna med sökningar för ditt skolarbete.

I biblioteket finns allt från faktaböcker till skönlitteratur på både svenska och andra språk. Här lånar du också de läromedel du behöver i dina kurser. Här finns också möjlighet att sitta och studera. Biblioteket har en stor balkong med många bord där du och dina vänner kan läsa böcker eller plugga. Vill ni hellre sitta lite mer avskilt finns det små studierum inne i biblioteket som passar bra om man ska göra grupparbete eller liknande.

Kontakt

Expandera Minimera

Bibliotekarie
Helena Lindman
helena.lindman@nassjo.se
telefon 0380-518344

Assistent
Sedina Sarkotic
telefon 0380-518856
sedina.sarkotic@nassjo.se

Assistent
Ann-Cathrine Svensson
telefon 0380-518815
ann-cathrine.svensson@nassjo.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.