Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Specialsidor / Digitala/sociala medier / Nassjo.se för mobila enheter

Nassjo.se för mobila enheter

Mobilhemsida

 

Nu finns nassjo.se för mobila enheter. Har du en smartphone eller surfplatta så kan du smidigt få nyheter, evenemang, sevärdheter och lediga jobb direkt i din mobila enhet. Spara gärna nassjo.se till hemskärmen eller som bokmärke för att smidigt använda hemsidan för kommande besök.

Mobilhemsidan är en första version av vår hemsida för mobila enheter. Vi kommer fortsätta utveckla den mobila versionen av hemsidan.

Från och med vårterminen 2013 finns Nässjö kommuns skolmatsedlar även på vår mobila hemsida; ett enkelt sätt att hålla reda på vad barnen äter till middag och kunna planera för kvällen. Spara skolmatsedeln du är intresserad av som favorit så visas dagens skolmåltid direkt på startsidan. Förutom skolmatsedlarna finns nu även matsedlar för kommunens äldreboenden tillgängliga för mobiltelefoner.

Qr-kod mobilhemsidan

Så här gör du!
När du besöker www.nassjo.se i din mobil eller surfplatta kommer du automatiskt få du frågan om du vill gå till en mobilanpassad webbplats. Välj "Ok" på frågan. Välj sedan alternativet "Matsedel", samt om du vill titta på skolmatsedlar eller matsedlar för äldreboenden. Klicka sedan på din matsedel. Spara som favorit genom att trycka på stjärnan i högerkanten.

Du kan också skanna QR-koden bredvid för att komma direkt till mobilhemsidan. Så här används en QR-kod.

 

Vad vill du att vi ska utveckla på mobilhemsidan? Maila gärna synpunkter till oss på infomaster@nassjo.se.