Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Kommuninvånare / Omsorg och stöd / Matsedel / Björklidens restaurang

Björklidens restaurang

Öppettider och kontakt

Måndag-fredag

9:00-13:30

Lördag-söndag

9:30-10:30 12:00-13:30

Middag serveras

12:00-13:30

Restaurangen / köket, tel. 0380 - 517723

 

Vecka 16, 16/4 - 22/4

Måndag

Lunch: Köttfärssås med makaroner, tärnade morötter

Alt.: Stekt korv med stuvade makaroner och grönsaker

Dessert: Saftsoppa

Tisdag

Lunch: Fisk Bonjour med potatis, sommarblandning
Alt.: Ugnsfärs med brunsås, potatis och grönsaker

Dessert:  jordgubbskräm

Onsdag

Lunch: Kycklinggryta Hawaii med ris/potatis, brytbönor 

Alt. Ugnstekt fisk med limesås, potatis och grönsaker

Dessert: Blåbärssoppa

Torsdag

Lunch: Nötfärssoppa med mjuk ostsmörgås

Alt.: Kåldolmar med sås, potatis och grönsaker
Dessert: päronkaka med grädde

Fredag  

Lunch: Pytt i panna med ägg och rödbetor

Alt. Köttbullar med brunsås, potatis och grönsaker

Dessert: Aprikoskräm

Lördag

Lunch: Kalkonschnitzel med brunsås, potatis, blandade grönsaker

Dessert: Körsbärssoppa

Söndag

Lunch: Helstekt kotlettrad med dijonsås, klyftpotatis och bukettgrönsaker

Dessert: persikor med grädde

Vecka 17, 23/4 -29/4

Måndag

Lunch: Hemlagad pannbiff med lök, sås, potatis och broccoli

Alt. Leverbiff med sås, potatis och grönsaker

Dessert: Nyponsoppa

Tisdag

Lunch: Skeppartorsk med limesås, potatis, sommarblandning
Alt.: Busenkel köttfärssås med pasta och grönsaker

Dessert: Apelsinkräm

Onsdag

Lunch: Stekt fläsk med löksås, potatis och tärnade morötter

Alt. Kebabgryta med ris och grönsaker

Dessert: Aprikossoppa

Torsdag

Lunch: Högsbosoppa med mjuk ostsmörgås

Alt.: Makaronipudding med lingon, smörsås och grönsaker
Dessert: ostkaka med grädde och sylt

Fredag  

Lunch: Schweizare med brunsås, potatis och blomkål

Alt. Kycklinggratäng med tacosmak och grönsaker

Dessert: Drottningkräm 

Lördag

Lunch: Ugnstekt fisk med potatismos ochblandade grönsaker

Dessert: Hallonsoppa

Söndag

Lunch: Dillkött med potatis och slottsgrönsaker

Dessert: Toscapäron