Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

En bra plats

Bild

Bild

Stödjer du en familjemedlem eller vän, gammal eller ung, som på grund av sjukdom, funktionsnedsättning eller missbruk behöver stöd? För att klara av att hjälpa andra behöver man ibland själv få stöd. För dig som vill ha kontakt med andra anhöriga via nätet erbjuder kommunen e-tjänsten ”En bra plats” – en samlingsplats för information, råd och stöd till anhöriga.

”En bra plats” erbjuder lättillgänglig information, forskning och fakta, både i text och i korta filmer. Här kan du möta andra anhöriga i hela landet med liknande situation som din. Du är anonym för dem du samtalar med, endast den kontaktperson som lagt in dina uppgifter vet vem du är.

En bra plats™ nätverk består av anhöriga i åldrarna 16-94 år med närstående som är spridda över 160 diagnoser. Det är kostnadsfritt för dig som anhörig och tillgängligt dygnet runt.

Läs mer och lämna intresseanmälan här www.enbraplats.se

Vill du veta mer om En bra plats? Kontakta Britt-Inger Bråhn Hult, ansvarig för anhörigstöd i Nässjö kommun via e-post: britt-inger.brahn.hult@nassjo.se eller tel. 0380-51 85 16.