Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Kommuninvånare / Bygga och bo / Lediga villatomter

Villatomter

Arbetet går framåt med det nya bostadsområdet Norra Alsberg, området ovan Målen i Nässjö. För nu 

släpps 18 tomter på nya bostadsområdet Norra Alsberg.

Nu kan du lämna intresseanmälan på 18 villatomter på bostadsområdet Norra Alsberg. Intresseanmälningar ska lämnas till tekniska serviceförvaltningen senast den 7 juni 2017.
Mer information om respektive tomt finns att se och läsa på Nässjökartan och i foldern med mer information om området och första etappens lediga tomter

Ansökningsblankett för att stå i tomtkö
Ansökan om tomt och småhus

18 tomter Norra alsberg

 Tomter för försäljning på Ledet i Nässjö

Du kan fortfarande lämna intresseanmälan på villatomter på bostadsområdet Ledet i Nässjö. Intresseanmälningar ska lämnas till tekniska serviceförvaltningen.
Mer information om respektive tomt finns att se och läsa på Nässjökartan och i foldern för tomtsläppet på Ledet.

Tomter Ledet

 
Tomtkö - så här fungerar det

Nässjö kommuns ambition är att tillhandahålla attraktiva tomter både i staden och kransorterna. Villatomterna som presenteras på den här sidan fördelas i turordning via den kommunala tomtkön.

Här nedan presenteras de mest aktuella tomterna. För information om tomter i andra områden, klicka på "Tomter i kransorterna" i menyn till vänster eller kontakta tekniska serviceförvaltningen på tel. 0380-51 80 85.

Mer information om att bygga och renovera.

Aktuella villatomter

Kartvy Nässjö kommuns lediga tomter

 

Klicka på bilden eller länken till kartan. En ny sida öppnas med kartvy över Nässjö kommun. Zooma och markera det område du är intresserad av. Just nu har vi flera lediga tomter i  kommunen, både i Nässjös centrala delar och i kransorterna. 

Du kan även läsa mer om aktuella bostadsprojekt här.

Att köpa en tomt

Är du intresserad av köpa någon av ovanstående tomter använder du blanketten "Ansökan om tomt och småhus", som du hittar i vårt blankettlager. Du skickar/lämnar ansökan till tekniska serviceförvaltningen, Kyrkogatan 4, Nässjö kommun, 571 80 Nässjö. Den som skickat in ansökan kommer att få ett skriftligt meddelande om man tilldelats tomt eller inte.