Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Välkommen till Nässjö konsthall

Konsthallen byter ständigt skepnad i takt med utställningarna. Ibland märks spår även utomhus. Här syns Carl Petersons plats under evenemanget Skulpturrevolt.

 

Nässjö konsthall är en kommunal konsthall som visar utställningar med svenska och internationella konstnärer. Vi vill synliggöra den samtida konsten samt vara en mötesplats för samtal och diskussion.

Konstnärer arbetar idag allt mer gränsöverskridande och den samtida konsten inbegriper många uttrycksformer. Nässjö konsthall vill spegla detta med angelägna utställningar och vara lyhörd för konstens förutsättningar och villkor.

Utöver våra utställningar har vi ett brett programutbud med konstnärssamtal, kulturkvällar, föreläsningar, konserter, workshops mm. Vi har alltid något spännande på gång.

Nässjö konsthall är en större utställningslokal. Konsthallen delar entré med Stadsbiblioteket och vetter ut mot Carl Peterson plats.

Det händer i Nässjö konsthall...

Gratis audioguider

Från och med februari 2015 finns det möjlighet att låna en audioguide till Nässjö konsthalls utställningar - det gör att man kan få en guidning när man vill i konsthallen.

Audioguiderna hämtas ut gratis i biblioteket. Det kommer även vara möjligt att få personliga visningar av utställningarna vid två olika tillfällen per utställning. För aktuella datum - se vid respektive utställning.