Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Kulturskolan - din bästa stund i veckan

Gitarr i närbild

 

Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar om musik, dans och teater.

OBS! Vi har lov när grundskolan och gymnasiet har lov eller studiedagar!

En grupp barn med blåsinstrument

HÖSTTERMINEN är i full gång.....

Vecka 42 har vi teater för åk 3,4,5 i orkestersalen på skoltid - teater Barbara ger "Rapunzel" en dramatisering efter bröderna Grimms saga om just Rapunzel, flickan med det långa håret.

Vecka 43 har vi bjudit in åk 6,7,8 till en föreställning som heter "De fantastiska" som handlar om ett flickbands vedermödor. 

24/10 kommer våra elever att medverka på FN-konserter både i Nässjö kyrka och i Norra Sandsjö kyrka. I Nässjö kyrka blir det blåsmusik av vår ungdomsorkester och i N. Sandsjö får ni höra ett av våra band tillsammans med solister. Välkomna!

25/10 kl 18. blir det gitarrkonsert med Mikael Klarströms elever i vår kammarmusiksal på Kulturskolan, Mariagatan 2,(Pigallehuset).

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Anmäl dig till kulturskolan - platser kvar på flera instrument!

Här i vårt blankettlager hittar du anmälningsblanketter till musik, dans och teater.

Kulturskolan följer grundskolans läsårstider. När grundskolan har lov eller studiedagar är det ingen undervisning på Kulturskolan heller.

Om du blir sjuk

Om du blir sjuk eller har förhinder ska du ringa till expeditionen och meddela detta så snart du kan! Expeditionen är öppen 8.00-16.00. Ring 0380-51 83 42

Uppsägning av plats

Elev som slutar måste anmäla det till sin lärare eller till exeditionen. För omyndig elev gäller att förälder/vårdnadshavare måste anmäla att eleven slutar. Uppsägning av plats ska göras före terminstart för att ni ska slippa ny terminsavgift.

Vill du veta mer? 

Kontakta gärna Kulturskolans expedition, tfn. 0380-51 83 42.

 

 

Sidan uppdaterad 2015-08-13